بررسي فقهي معاصي جنسي
يكي از چالش هاي اساسي فرا روي جوامع كنوني، مسائل مربوط به غريزه جنسي است و مسأله معاصي جنسي از انحرافاتي است كه مي تواند دامنگير هر فردي شود. اصولاً هر گونه معاصي جنسي در تمام روحيات و ساختمان وجود انسان اثر مي گذارد و تعادل او را بر هم مي زند. و اين كه انسان به صورت طبيعي و سالم تمايل جنسي به جنس مخالف دارد و هر گونه كاري كه اين تمايل را از مسير طبيعي اش منحرف سازد، يك نوع بيماري و انحراف رواني در انسان ايجاد مي كند.
همان طوري كه مي دانيم اسلام هر چيزي را كه حرام مي نمايد تمام راههايي را كه به آن منتهي مي شود، مسدود مي كند و تمام وسايل و مقدماتي را كه به تحقق آن كمك مي نمايد، حرام مي سازد. بنابراين اسلام هر امري را كه باعث تحريك اين غريزه و باز شدن راه فتنه بر مرد و زن شود و انسان را بر معاصي جنسي تشويق و به آن ها نزديك نمايد، حرام كرده است و به منظور جلوگيري از فتنه و فساد، با آنها مخالفت مي كند.
لذا از جمله راهكارهاي مهم تربيتي در اين ميان، آگاهي بخشي به نوجوانان و جوانان است. آگاهي از زمينه هاي مختلف مسائل جنسي، خصوصاً جنبه فقهي آن، براي پي بردن به عواقب جبران ناپذير آن لازم است. در بسياري از امور زندگي، عدم آگاهي و شناخت نسبت به بسياري از امور باعث مي شود كه فرد ناآگاهانه بدون دانستن پيامدها و ضررهاي آن، به سوي آن كشيده شود، و معاصي جنسي از همين امور است.
- : سطح3
- : فقه و اصول
- : قم
- : قم
- : صديقهكبري«س»