نشست علمی پژوهشی با عنوان «وظیفه انسان در قبال بلایای طبیعی،ویژه ویروس کرونا»

تهران،نشست علمی پژوهشی با عنوان «وظیفه انسان در قبال بلایای طبیعی،ویژه ویروس کرونا»

شناسه خبر : 95630

1399/06/24

تعداد بازدید : 155

نشست علمی پژوهشی با عنوان «وظیفه انسان در قبال بلایای طبیعی،ویژه ویروس کرونا»مورخ 29/4/99 با حضور استاد گرامی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای اکبری بصورت آنلاین در سامانه سیما کوثر نت، توسط حوزه حضرت قاسم بن الحسن علیهما السلام برگزار شد.

آقای اکبری  با اشاره به آیه 214 سوره بقره«افحسبتم...

این آیه بارزترین آیه در زمینه کرونا است که شامل نکات مهم وارزشمندی است.

پنج نکته  مهم در این آیه است،1-اگر آزمونی پیش آید که شما مضطر شوید ودر این حال به خدا متوسل شوید،در بهشت داخل می شوید.

2-واژه باساء  به معنی شداید بیرونی مانند جنگ وتحریم وتهدید است والضراء در این آیه به معنی بلایای درونی مانند بیماری ها وامراض که انسان به آن مبتلا می شود. مانند ویروس کرونا

3-مخاطب این آیه  اهل مدینه هستند که در بهترین مساجد نماز می خواندند وبهترین امام جماعت(پیامبرصل الله علیه وآله) امامشان بود.ولی خدا فرمودند برای رسیدن به بهشت انجام نماز وروزه وحج وجهاد کافی نیست بلکه باید امتحان شوید.

4-این امتحانات تازه اول راه است ،امت های گذشته به آزمایشاتی سخت تر امتحان شدند .این بیماری کوید 19 حتی قسمت کمی از بلایای پیشین نیست.

آزمایش الهی سنت الهی است که شرط کمال و ورود به بهشت ورضوان الهی است،یعنی جز صابران کسی به رضوان الهی راه نمی یابد.ودر واقع می توان گفت درمان همه مشکلات وبلایا صبر است.خداوند می فرماید :استعینوا بالصبر والصلاه

سپس استاد به انواع افراد در مقابله با بلایااشاره کرده وفرمودند:

عده ای در حین روبرو شدن با بلایا جزع وفزع می کنند،عده ای حتی در بلایا نیز خدا را شکر می کنند ودسته سوم که بالاترین درجه  از صابران ومتقین  هستند،نه تنها شکر می کنند بلکه تمام بلایا را زیبایی می بینند.نمونه بارز آن حضرت زینب سلام الله است که بعد از واقعه عاشورا که طبق زیارت عاشورا هیچ مصیبتی مانند آن در گذشته وآینده نیامده ونخواهد آمد؛درعین حال این بانو فرمودند:«ما رایت الاجمیلا»

خداوند توفیق این درجه از صابرین را به ما عطا فرماید.ان شاءالله