این نشست در سه محور: جلسه خصوصی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان و معاونان پژوهش واحدها، نشست هماندیشی اعضای شورای علمی-پژوهشی با معاونان و جلسه توجیهی معاونان پژوهش با محوریت ساعات پژوهش برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای محمدی، مدیر حوزه های علمیه خواهران استان، به ضرورت اخلاقی، علمی و ادارای فعالیت های پژوهشی پرداختند و اذعان نمودند:«پژوهش کلید همه نیازهای علمی ماست. مجهولات بشر با همین تحقیق و پژوهش گرهگشایی میشود. شکل گیری دانش بشر، رشد و پویایی دانش بشر در گرو کار علمی است؛ چه دانش اسلامی باشد یا دانش غیر اسلامی».
ایشان همچنین تأکید کردند:« اگر می خواهیم همراه کاروان دانش بشر حرکت کرده و پیشرفت علمی داشته باشیم و به مرحله تمدن سازی برسیم، بتوانیم در دنیا پیشتاز بوده و جایگاه علمی داشته و تولید علم نماییم، نیاز به کار پژوهشی داریم. اگر پژوهش نباشد، پیشرفتی نخواهد بود و اگر به نظر پیشرفتی حاصل شود، صوری و ظاهری است».
ایشان در پایان به چند نکته در حوزه فعالیت اداری اشاره نموده و معاونان را به رعایت دقیق موارد توصیه نمودند.
محور دوم نشست فصلی معاونان، به نشست معاونان با اعضای شورای علمی –پژوهشی اختصاص داشت. در این بخش از جلسه، ابتدا سرکار خانم حاتمی، معاون پژوهش مؤسسه آموزش عالی نورالزهرا و نماینده معاونان در شورای علمی –پژوهشی، به بیان انتظارات معاونان پژوهش از جلسات شورا پرداختند و در نهایت نیز، هر یک از معاونان مدارس، مشکلات و معضلات خاص مدرسه خود را در جلسه طرح کردند.
در پایان این بخش، کارشناسان شورای علمی-پژوهشی، ضمن تجزیه و تحلیل مشکلات و معضلات به تشریح وضعیت پژوهشی استان از جهت امکانات، استعدادها و زمینه های فعالیت پرداخته و برخی از محورهای سخنان معاونان را یادداشت نمودند تا در جلسات شورای علمی-پژوهشی بررسی و حل مشکل گردد.
در انتهای نشست فصلی، نشست تخصصی معاونان پژوهش برگزار شد. در این بخش از جلسه معاون پژوهش استان، به تشریح وضعیت کتابداران، تشریح بخشنامه سازماندهی و پشتیبانی در خرید خدمت کتابداران، برنامه ریزی دقیق جهت برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، ساعات پژوهش و کارنامه پژوهشی پرداختند.
در انتهای جلسه به سوالات معاونان پاسخ داده شد و نظرات و پیشنهادات ایشان یادداشت شد.