تفقد و امداد از خانواده معظم شهدا

طرح تفقد و امداد

شناسه خبر : 170160

1405/02/27

تعداد بازدید : 3

طرح تفقد و امداد
باتوجه به بیانات مقام معظمرهبری در اول سال 1405 و تاکید ایشان به همدردی با خانواده معظم شهدا ، تفقد و امداد از خانواده شهید مرتضی اله دادی انجام شد.

 جمعی از کادر واساتید حوزه علمیه صدیقه فاطمه(سلام‌الله‌علیها) گرگان  با حضور در منزل پدرشهید مرتضی اله دادی، با این خانواده‌ گرانقدر دیدار و گفت‌وگو کردند.

 سرکار خانم حلاجی مدیر مدرسه علمیه صدیقه فاطمه (س)  ضمن همدردی، تجلیل از صبر و ایثار خانواده‌ وتکریم مقام شامخ شهدا، بر تاثیر گزاری خون پاک شهدا در رشد و تعالی جامعه اشاره کردند.  

مادر شهید به خصوصیات اخلاقی فرزند شهید خود مخصوصا مهربانی ایشان اشاره کردند که همیشه به فکر خانواده بودند و تمام درآمد خود را صرف خانواده خود میکرد.خواهر شهید اله دادی انرژی فوق العاده و شوخ طبع بودن را از خصوصیات بارز شهید می داند.

مادر بزرگوارایشان به شهادت فرزند خود اشاره کردند، در آخرین باری که منزل آمدند قبل رفتن به پادگان با همه دوستان و آشنایان خداحافظی کردند و به همه گفتند این آخرین باری است که آنها را میبیند و شهید میشود. اطرافیان حرف ایشان را جدی نگرفتند اما آن عکس ها  آخرین عکس شهید با دوستان و آشنایان و خانواده خود میشود.

در پایان گفت و گوی مادر ایشان شهادت فرزند خود را  موجب سرافرازی و افتخار خانواده میدانست و بر ادامه راه ایشان تاکید بسیار داشتند.