معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت خدیجه(سلام الله علیها) بندرماهشهر به مناسبت هفته پژوهش اقدام به برگزاری ژورنال کلاب با عنوان مقاله «بررسی علم آموزی زنان از منظر اسلام و تاثیر آن بر تربیت و تحصیل فرزندان » با حضور سرکار خانم فاطمه بدری پور(معاون آموزش و استاد حوزه) ویژه اساتید و طلاب در حال تحصیل به صورت حضوری در روز دوشنبه 13 بهمن ماه 1404، نمود.
استاد بدری پور با اشاره به انتخاب موضوعی نو و کاربردی،بر ضعف های ساختاری چکیده،وجود غلط های املایی در مقدمه،و عدم رعایت آداب علمی در ذکر نام پیامبر(ص) تاکید کردند.همچنین ، استناد به پژوهشگران بدون ذکر منابع کامل و استفاده از روایات بی منبع از دیگر ایرادات مطرح شده بود.
ایشان همچنین به ناهماهنگی تیترها، برون رفت های موضوعی مانند بحث «راه های جلوگیری از افت تحصیلی» و ضعف در سیستم ارجاع دهی اشاره کردند.ایشان با بیان این که فهرست منابع مقاله از نظر کمی و کیفی بسیار محدود است،توصیه نمودند برای ارتقای کیفی چنین پژوهش هایی،ضمن رعایت اصول نگارش آکادمیک،از منابع معتبر فقهی و تربیتی بهره گرفته شود تا بتوان ارتباط میان علم آموزی زنان و کارکردهای تربیتی آنان را با شواهد مستحکم تبیین نمود.


