مدرسه علمیه عالی تخصصی رفیعه المصطفی

جلسه دفاعیه سطح ۴( دکترا) رشته تفسیر تطبیقی

شناسه خبر : 167316

1404/11/16

تعداد بازدید : 12

جلسه دفاعیه سطح ۴( دکترا) رشته تفسیر تطبیقی
جلسه دفاعیه سطح ۴( دکترا) رشته تفسیر تطبیقی در مدرسه علمیه رفیعه المصطفی(س) برگزار شد.

در جلسه‌ای علمی و تخصصی، سرکار خانم بتول زمانی از رساله سطح۴ خود با عنوان «تحلیل انتقادی تفسیر تاریخمندانه قرآن بر آیات ناظر به شخصیت و حقوق زنان با تأکید بر نقد مبنای اسباب نزول در آیات» دفاع کرد و با نمره عالی پذیرفته شد.

این جلسه دفاعیه که روز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴ در مدرسه علمیه تخصصی رفیعه المصطفی(ع) برگزار شد، با حضور هیئت داوران متشکل از حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر فرج‌الله هدایت‌نیا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر فاضل حسامی، و با راهنمایی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد روحی و مشاوره سرکار خانم دکتر طوبی شاکری گلپایگانی همراه بود.

رساله ارائه‌شده در سطح ۴ (دکتری)  در رشته تفسیر تطبیقی، به بررسی انتقادی دیدگاه‌های تاریخ‌محور در تفسیر آیات مرتبط با شخصیت و حقوق زنان در قرآن کریم پرداخته و مبانی مربوط به «اسباب نزول» را در این زمینه به نقد کشیده است. این پژوهش با رویکردی تحلیلی-انتقادی، تلاش کرده تا خوانشی نوین از آیات مربوط به زنان را با تکیه بر مبانی تفسیری و اصول اسلامی ارائه دهد.

بر اساس گزارش‌های منتشر‌شده، پژوهشگر با ارائه استدلال‌های مستدل و روشمند، توانست تأیید هیئت داوران را جلب کند و نمره عالی را کسب نماید. این موفقیت، گامی مهم در جهت توسعه مطالعات قرآنی با محوریت مسائل زنان در چارچوب علوم حوزوی و دانشگاهی محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط