مدرسه علمیه عالی تخصصی رفیعه المصطفی

جلسه دفاعیه سطح۳ رشته مدرسی ادبیات عرب

شناسه خبر : 167233

1404/11/13

تعداد بازدید : 12

جلسه دفاعیه سطح۳ رشته مدرسی ادبیات عرب
جلسه دفاع پایان‌نامه سطح سه رشته مدرسی ادبیات عربی با عنوان «معانی ثانوی انشایی طلبی در نامه‌های نهج‌البلاغه» در مدرسه علمیه رفیعه المصطفی(س) برگزار شد.

جلسه دفاع پایان‌نامه سطح سه رشته مدرسی ادبیات عربی  با عنوان «معانی ثانوی انشایی طلبی در نامه‌های نهج‌البلاغه» روز یکشنبه ۱۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ در مدرسه علمیه رفیعه المصطفی(س) برگزار شد.

پژوهشگر خانم سهیلا شریفی در این تحقیق، با تکیه بر دو شرح معتبر «منهاج البراعه» و «شرح ابن‌میثم»، به تحلیل لایه‌های پنهان معنا و صنایع بلاغی در بیست نامه اول نهج‌البلاغه پرداخته است. تمرکز اصلی پژوهش بر بررسی «معانی ثانوی» (مفاهیم عمیق و ضمنی) در «جملات انشایی طلبی» (امر، نهی، درخواست و استفهام) است.

این جلسه با راهنمایی دکتر فاطمه شیرزاده طاقانکی و داوری دکتر مریم مظفری برگزار شد. چنین پژوهش‌هایی نمونه‌ای از تلفیق روش‌مند سنت حوزوی با مطالعات ادبی نوین است که درکی عمیق‌تر از متون دینی را فراهم می‌کند.

اخبار مرتبط