به مناسبت هفته پژوهش برنامه کرسی آزاد اندیشی با موضوع : " رابطه آزادی زن با پوشش اجباری" در مدرسه علمیه امام حسین علیه السلام شهرستان قصرشیرین برگزار شد.
خشتامن استاد حوزه دبیرکرسی آزاد اندیشی ابتدا جلسه را با چند سوال شروع کرد "آیا بیین پوشش و آزادی رابطه ای وجود دارد؟ آیا پوشش مانع آزادی زن درجامعه می شود؟
کرمیان استاد ارائه دهنده بیا ن داشت: آزادی یک امر شخصی است اما نه در جامعه بلکه در منزل، در جامعه لاجرم محدود خواهد شد. برای حفظ مصالح جامعه قید خورده که باید پوشش رعایت شود، در هر کشوری برای هر امری، قانونی وجود دارد از جمله حجاب، همان طور که در کشورهای غربی برای پوشش در جامعه قانونی وجود دارد.
کرمیان گفت: پوشش در اسلام علاوه بر حفظ اخلاق و آرامش در جامع می شود بلکه شامل آسوده خاطر شخص هم می شود اسلام شخصیت یک زن را مستقل و آزاد می داند و اجازه نمی دهد که در اجتماع به حریمش تجاوز کنند.
وی افزود: حجاب اجباری در ایران سال 1362 در قانون اساسی تصویب شد، مبنای این قانون این بود که عدم رعایت حجاب درمعابرعمومی باعث مجازاتی می شود و این نوع مجازات متفاوت خواهد بود
موسوی استاد منتقد با اشاره به این که خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد و زیبایی را در زن قرار داده است بیان کرد: دراحادیث آمده که زنان از عطر و خوش بو کننده ها استفاده نکنند چرا باید اینطور باشد، خداوند حسی را در زن قرار داده که دیگران آنان را بخواهند و مرادن ما بیشتر به سوی زنانی می روند که آرایش کرده و خوش رنگ و لعاب باشند و زن باید طوری رفتار کند که جامعه او را بپذیرد.
وی افزود: انسان دوست دارد زیبا باشد و دیگران او را دوست داشته باشند اما پوشش جلوی آن را می گیرد.
خشتامن در پایان جلسه گفت: بیشترین شبهاتی که در جامعه ی ما قرار دارد مربوط به جوانان است،ما باید با استدلال عقلی به حجاب و پیشینه آن بپردازیم که چه در اسلام وچه در ادیان دیگر جحاب و پوشش وجود داشته و باید جوانان بدانند که پوشش از کجا نشأت گرفته و چیز تازه ای نیست و کشورهای دیگر هم مقید به پوشش هستند و زیبایی را به چه قیمتی می خواهند.
وی خاطر نشان کرد تمام دلایل را باید در کنار هم بچینیم که راحت تر جواب پاسخ شبهات داده شود و این که آثار پوشش و پیامدهای عدم آن را برای جوانان بازگو کرد.