حجت الاسلام مرادی پس از معرفی شخصیت والای حضرت زهرا(س)، گفت: متاسفانه در این دوران شاهد تهاجم های فرهنگی زیادی از سوی غرب در کشورمان بوده ایم که بیشتر این تهاجمات و صدمات فرهنگی متوجه زنان شده، زنان به عنوان خواهر، همسر و به ویژه مادر نقش ویژه ای در تحقق اهداف زندگی زناشویی، زندگی اجتماعی و همچنین تحقق اهداف گام دوم انقلاب بر عهده دارند. لذا در مقابل تهاجمات دشمن باید با بصیرت عمل کرد، خطبه حضرت زهرا(س) در دفاع از ولایت و پیروی از حضرت علی(ع) نشانگر این است که زن با بهره مندی از حجاب و عفاف میتواند در مسائل اجتماعی و حکومتی نقش آفرینی کند
وی اظهار داشت: غربیها ابتذال زن و حضور در فیلمهای مبتذل آن هم در کنار مردان فاسد و تبدیل زن به یک کالا و استفاده ابزاری از زنان را، حضور اجتماعی آنان میدانند، اما اسلام برای حضور در عرصههای اجتماعی زن تعریف و مرزهایی دارد.
در ادامه با بیان فعالیتهای اجتماعی زنانِ صدر اسلام و ذکر مثال از بانوانی چون حضرت زهرا س، حضرت خدیجه س، حضرت زینب س و ... گفت : از نظر اسلام، حضور زن در عرصههای اجتماعی ممنوع وبیحدوحساب نیست، ولی مرز دارد. مرزش این است که منجر به فساد و انحراف نشود، حضور اجتماعی زن نباید حضور در خانواده، نقش کلیدی او در تربیت فرزند و حفظ آرامش محیط خانه را کمرنگ کند. البته، جامعه به زنان معلم، پرستار، محقق و ... نیاز دارد و این کاملاً روشن و بدیهی است، ولی طبعاً این عرصهها و فعالیتهای ما با عرصههای تعریفشده غربی تفاوت دارد.
ایشان در پایان به بیان شاخص های کلیدی در اخلاق اجتماعی زنان طبق سیره حضرت زهرا (س) پرداخته، و ضمن معرفی کتاب و موضوعاتی جهت پژوهش به طلاب ، پایان نشست به پرسش و پاسخ دوطرفه اختصاص یافت.