در این نشست، خانم منصوری نوشتن و کتابت را از راههای ماندگاری علوم و اندیشهها دانست و بیان کرد: کتاب دریچهای به سوی جهان علم و معرفت و مطالعه راهی برای پرورش استعدادهاست که انسان را در مسیر رشد و تکامل راهنمایی میکند.
وی با اشاره به اهمیت و چرایی یادگیری روشهای مطالعه و تقسیم آن به اشتباه و صحیح، تشریح کرد: برای آن که مطالعه مفید و سودمند داشته باشیم باید با تکنیکها و شیوههای مطالعه کارآمد و مؤثر آشنا شویم.
استاد حوزه با استناد به روایت پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) «خیر الدنیا و آلاخره مع العلم و الشر الدنیا و الآخره مع الجهل»، افزود: خیر دنیا و آخرت را با علم و دانش به دست آورید.
خانم منصوری به فواید فردی کتابخوانی اشاره کرد و افزایش تمرکز، قدرت نوشتن، کسب تجربه و عبرت گرفتن از سرگذشت دیگران، افزایش اعتماد به نفس و حضور مؤثر در جامعه، بهبود فعالیت مغز، کاهش استرس و اضطراب، تقویت سخنوری، پرسشگر و نقاد نمودن ذهن خواننده و افزایش نشاط در زندگی را از آن جمله برشمرد.
وی، افزایش سطح آگاهی اجتماعی، کسب قدرت از طریق علم و کسب موفقیت به صورت جمعی را از آثار اجتماعی مطالعه معرفی کرد.
استاد حوزه با اشاره به کلام حکیمانه رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) «امروز کتابخوانی و علم آموزی نه تنها یک وظیفه ملی که یک واجب دینی است»، خاطرنشان کرد: طلاب و مبلغان باید با شیوهها و آثار مطالعه آشنا شوند و فرهنگ کتاب و کتابخوانی را در جامعه ترویج دهند.