خانم سمیه قهرودی در دفاع از پایان نامه خود اظهار داشت: محبت گوهري خدابخشي به انسان است که سرمايه وجودي براي رشد و تکامل اوميباشد. محبت يک امر فطري است که سازگاري زيادي با ساختار خَلقي و خُلقي بشر دارد و ميتواند مؤثرترين روش براي انتقال آموزههاي ديني و معنوي و همچنين نهادينه ساختن اين امور در نهاد خانواده باشد خانواده به عنوان مهمترين نهاد اجتماعي و ارزشمندترين آنها نزد خداوند متعال است و بيشترين تأثير را در سعادت و شقاوت انسانها دارد. خانوادهاي که براساس محبت بنا شده است بهترين بستر براي پرورش و نهادينهسازي امور معنوي در خانواده به شمار ميرود.
وی افزود: به همين دليل از ديدگاه آيات و روايات محبت تأثير بسزايي در نهادينهسازي امور معنوي در خانواده دارد. تحقيق حاضر که با روش توصيفي_تحليلي و اسنادي تدوين شده است در صدد آن است که تاثير محبت در نهادينه ساختن امور معنوي در خانواده را از ديدگاه آيات و روايات توصيف نمايد
دانش آموخته مرکز تخصصی نرجس خاتون سلام الله علیها شاهین شهر تصریح کرد: در فصل اول کليات و مفاهيمي از قبيل تعريف محبت، خانواده و انواع آن و تعريفي ازنهادينه ساختن و امور معنوي بيان شده است، سپس در فصل دوم تأثير محبت ميان همسران و نهادينه کردن اموري همچون آرامش ميان همسران، افزايش ايمان، حسن معاشرت، عفو و گذشت نسبتبه يکديگر، همدلي و همراهي، تحکيم روابط، مدارا و سازش در برابر اخلاق تند يکديگر و در فصل سوم تأثير محبت ميان والدين و فرزندان و آثار آن در تحکيم روابط ميان آنها، پرورش صحيح و متعادل و مطيع ساختن فرزندان براساس آيات و روايات توصيف شده است و درنتيجه اينکه به واستهي وجود محبت ميان همسران و ميان والدين و فرزندان آرامش رواني و سلامت جسماني همه اعضاي خانواده تأمين ميگردد.