کرسی آزاد اندیشی تبیین و تحلیل مسائل اجتماعی اعتقادی روز در خصوص مصوبات حوزه عفاف و حجاببا حضور سرهنگ گوهری فرمانده نیروی انتظامی نجف آباد و حجت الاسلام و المسلمین محمدی عقیدتی نیروی انتظامی در تاریخ 17 اردیبهشت 1403 در مدرسه علمیه فاطمیه نجف آباد برگزار گردید.
در این کرسی سرهنگ گوهری هدف از اجرای طرح عفاف و حجاب را پاکسازی نقاط مظاهر علنی فساد (برهنگی) با تعامل و همکاری همه ی اقشار دانستند. در این طرح بیشتر تمرکز روی تذکر لسانی هست و اگر کسی تمرد کرد، در مراحل بعد اقدام به دستگیری میشود.
محدوده ی تذکرات لسانی در 4 فاز، برخورد با کاشفان حجاب در داخل خودروها، مغازه ها و اصناف و فروشندگان، معابر و موضوعات فضای مجازی.
در ادامه پرسش های حاضرین توسط دبیر جلسه مطرح گردید و اساتید پاسخگو بودند. از جمله اینکه :
آیا تذکر مکرر لسانی باعث جری تر شدن نمیشود؟ جناب سرهنگ در جواب فرمودند: تذکر همیشه یکی از مبانی و اصولی هست که طرف مقابل این را بفهمد که اشتباه میکند. انسان ها دچار فراموشی و غفلت هستند و تذکر موجب هدایت است.
آیا مسأله حجاب قانون است؟ هر چیزی که برای آن مجازات تعیین شود، جرم است. برای محدوده حجاب و مکشفه بودن هم جرم در نظر گرفته شده.
ایشان در ادامه بیان نمودند که در امر به معروف و نهی از منکر نباید دچار افراط و تفریط شویم . فرهنگ یک شبه شکل نمیگیرد ولی یک شبه از دست میرود. باید طوری عمل کرد که ایجابی باشد نه سلبی (لجبازی و...) دهه های 80 و 90 بیشتر با حرف قانع میشوند نه اجبار و مجازات و...
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین محمدی بیان نمودند استکبار جهانی از تمام حربه ها استفاده میکند که مهمترین آن ها حجاب است و عقیده دارند که به هر وسیله ای که شده باید زن مسلمان را از حجاب خارج کرد.
در این راستا 5 اقدام را در خصوص ایران در نظر گرفته اند:
1- در ایران ولی فقیه هست که یا باید حذف شود یا فعالیتش محدود شود.
2-سپاه و بسیج در دنیا مرسوم نیست که باید در ایران حذف شود.
3-در دنیا انتخابات آزاد است (دموکراسی) در ایران هم شورای نگهبان خبر از دزدی و رشوه داشته باشد ولی حق رأی نداشته باشد.
4-چادر از سر خانم های ایرانی برداشته شود.
5-ایران باید کشوری به نام اسرائیل را به رسمیت بشناسیم.
حجت الاسلام و المسلمین عرض کردند: همانطور که رهبر معظم انقلاب میفرمایند: دشمن با برنامه ریزی آمده ما هم با برنامه ریزی برویم.
ایشان یکی از اصول مذاکره و مواجهه با مخالفان را چنین بیان نمودند که ابتدا نظر مقابل را قبول کن و بعد او را توجیه کن. در قرآن 18 آیه داریم که به امر به معروف و نهی از منکر دلالت دارند.