اصفهان|حضرت|نرجس|خاتون|دولت|آباد

فمنیسم و ظلم به زنان از طریق نفی نقش مادری

شناسه خبر : 143312

1403/02/10

تعداد بازدید : 35

فمنیسم و ظلم به زنان از طریق نفی نقش مادری
به مناسبت گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری و روز معلم،نشستی علمی-پژوهشی، با موضوع: "پاسخ به شبهات فمنیستی از دیدگاه شهید مطهری" با مشارکت مدارس علمیه: حضرت نرجس خاتون(س) دولت آباد، فاطمه معصومه(س) رهنان، فاطمه الزهرا(س) ورزنه، و فاطمه الزهرا(س) نایین، به میزبانی مدرسه حضرت نرجس خاتون(س) دولت آباد برگزار شد.

به مناسبت گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری و روز معلم نشستی علمی-پژوهشی، با موضوع"پاسخ به شبهات فمنیستی از دیدگاه شهید مطهری"  به میزبانی مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون(س) دولت آباد با مشارکت مدارس علمیه: فاطمه معصومه(س) رهنان، فاطمه الزهرا(س) ورزنه، و فاطمه الزهرا(س) نایین، برگزار گردید.

این نشست با حضور سرکار خانم راضیه علی اکبری، از اساتید حوزه های علمیه و عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان(پردیس فاطمه معصومه(س)) قم، در تاریخ 9 اردیبهشت ماه 1403، به صورت برخط در سامانه سیما برگزار گردید و مورد استقبال طلاب قرار گرفت.

خانم علی اکبری در ابتدای نشست با اشاره به وضعیت جامعه در زمینه ازدواج، و بالا رفتن میانگین سن ازدواج جوانان، گفت متاسفانه عقاید فمنیستی که حول محور اومانیسم و مادی گرایی شکل گرفته در بین دختران و بانوان جامعه نفوذ کرده و باعث شده است دختران زیادی بر این عقیده باشند که تا همه امکانات زندگی برای آنان فرهم نباشد ازدواج نکنند و یا پس از ازد.واج دارای فرزند نشوند. زیرا بر اساس عقاید فمنیستی آن چه برای زنان مهم است منفعت و موفقیت خود در جامعه است. این در حالی است که در دین مبین اسلام همه چیز بر محور توحید شکل گرفته و مادیات از ارزش چندانی برخوردار نیست. همچنین در سیره ائمه اطهار و حضرت زهرا علیهم السلام ، ایثار و گذشت  و انجام وظایف برای رضایت خداوند همه جا از اولویت برخوردار بوده و کسب منافع مادی و شهرت و ثروت ارزشی نداشته است.

وی با برشمردن برخی عقاید فمنیست ها در مورد مسائل زنان: از جمله پرهیز از ازدواج و فرزندآوری، بی ارزش خواندن وظیفه خانه داری، و کسب حقوق مشابه با مردان در جامعه، به توضیح دیدگاه شهید مطهری در این زمینه ها پرداخت و پاسخ هریک از شبهات را بر اساس دیدگاه شهید مطهری بیان کرد، و دیدگاه ایشان را ، بر خلاف دیدگاه فمنیست ها که تک بعدی و بر اساس اومانیسم و کسب لذت و منفعت بیشتر شکل گرفته است،، جامع نگر و کامل دانست.

ایشان با تاکید بر اهمیت نقش مادری در جامعه، و با اشاره به تقدس و احترام جایگاه مادر در همه ادیان الهی. گفت: در حقیقت نفی نقش مادری و بی ارزش خواندن آن توسط نظریه پردازان جریان فمنیسم، خود ظلم بزرگی در حق همه زنان است؛ زیرا همان گونه که شهید مطهری بیان میکند این مادر است که با پرورش نسل سالم، تاثیرگذارترین نقش را در اجتماع ایفا می کند و پایه و اساس جامعه سالم بر وجود مادران فرهیخته و ایثارگر بنا می شود. مادری کمک به نظام احسن خلقت است و و خود موجب رشد شخصیت زن می شود.