کرسی آزاد اندیشی در تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ با حضور استادسرکارخانم معصومه صحرایی بعنوان استاد پاسخگو، معاونت پژوهش مدرسه سرکارخانم بشارتی خواه بعنوان مجری و پرشگر و حضور اساتید محترم، کادرو طلاب مدرسه با موضوع تغذیه (اسلام یا تراریخته) برگزارگردید.
درابتداخانم بشارتی خواه مجری و پرسشگربااشاره به جایگاه موضوع ودعوت ازاستاد سوالاتی را درباره ی مفهوم تراریخته، محصولات تراریخته و جایگاه طعام در قرآن بیان فرمودند.
استاد جلسه،سرکارخانم صحرایی بیان نمودند: محصولاتی که ساختارژنتیکی آنها بامهندسی ژنتیک تغییریافته و یک خصوصیت ویژه درمحصول ایجاد یا یک خصوصیت ازآن خصوصیت حذف شده باش دکه این تغییرهرگزدرطبیعت نتواند رخ دهد را تراریخته گویند. محصولات تراریخته اصلی که بهصورت تجاری درمزارع کشت میشوند،شامل سویا،ذرت،پنبه وسایر محصولاتی که بهصورت تجاری ویا آزمایش شده درمزرعه رشد میکنند،عبارتنداز سیب زمینی شیرین، برنج با آهن و ویتامین های افزایش یافته که ممکن است سوءتغذیه مزمن رادرکشورهای آسیایی کاهش دهد. خـداوند بین تغذیه کافران و مومنان تفاوت قائل شده است.درمورد کافران می فرماید: کافران نیزغذا می خورند بدون آنکه به رجس وپلیدی وحلال وحرام بودن آن توجه داشته باشند. لذافرجام مشابه ای دارند.ولی مؤ منان که به تاثیراخلاق ومعنوی غذاتوجه دارند، مقید به رعایت غذای پاکیزه وحلال می باشند.