حجت الاسلام محمدرضا کاظمی، در نشست برخط علمی پژوهشی با موضوع: «پژوهش از منظر سیره اهل بیت( علیهم السلام)»، با تعریف واژه پژوهش از منظر علمای ادب و ذکر آیات اولیه نازل شده بر پیامبر که دلالت بر خواندن و نوشتن دارد اهمیت بحث پژوهش از دیدگاه اسلام و سیره اهل بیت(علیهم السلام) به تعدد آیات و روایات پیرامون علم و پژوهش و تاریخچه مدارس علمیه در طول تاریخ اشاره کرد.
وی، برخی از روایات را در جلسه بیان نموده و بررسی کردند. و فرمودند: علم و پژوهش عالمان باعث حفظ دین و علوم دینی از بدعت هاست. تخصصی شدن علوم دینی از زمان امام باقر و امام صادق (علیهم السلام ) پایه گذاری شد و علما و پژوهشگران تخصصی از آن زمان پرورش یافتند .
کاظمی بر فضیلت علم و عالم و پژوهشگران بر عابدان تاکیدکرد و گفت: در جامعه کنونی وظیفه حفظ فرهنگ اسلامی از آفت تهاجم فرهنگی بر عهده پژوهشگران و عالمان علوم دینی است تا مردم را از بدعت ها و تهاجمات آگاه سازند.
وی تصریح کرد: انسان باید برای خدا قلم بزند نه برای شهرت طلبی که اگر برای شهرت طلبی باشد در آن برکت وجود ندارد. بسیاری از علما گمنام مانده اند اما علم آن ها پایه های اصلی علوم کنونی است.
اصفهان/ نشست علمی پژوهشی
اصفهان/ گروه پژوهشی شهید چمران/ نشست علمی پژوهشی با عنوان"پژوهش از منظر سیره اهل بیت( علیهم السلام)"
شست برخط علمی پژوهشی با عنوان «پژوهش از منظر سیره اهل بیت( علیهم السلام)» با همکاری گروه پژوهشی شهید چمران متشکل از مدارس علمیه الزهرا زرین شهر، الزهرا دهاقان، الزهرا مبارکه، معصومیه شهرضا،حضرت فاطمه فلاورجان، صالحات فولادشهر به صورت برخط در سامانه سیما برگزار شد.