در این نشست که در قالب اردوی یک روزه و با حضور بیش از صد نفر از طلاب، در باغ بانوان پردیس اصفهان برگزار شد؛ گروه شهید چمران، میزبان بانوان طلبه ی جوان نویسنده ی استان اصفهان، "آزاده اسکندری"نویسنده کتاب«حیدر»، "معصومه حلیمی"نویسنده کتاب های«5 دقیقه با بهشتیان»(خاطرات شهدای مدافع حرم)، «عاشقان بانوی دمشق»(25 شهید مدافع حرم لشکر فاطمیون استان اصفهان) و «ملکه ی بامیان»، "مریم زمانی"نویسنده کتاب های«خلاقیت در کودکان از دیدگاه اسلام» و «راهنمای آموزش عملی خلاقیت از دیدگاه اسلام»، "سمیه محمودوند"و "فاطمه مقیم"نویسندگان کتاب های«معبر وصال» و «سر پروانگی» و "مریم حقیری"نویسنده کتاب های کودک و نوجوان بود.
در ابتدای برنامه خانم معصومه دامیار؛ مدیرمحترم مدرسه ی علمیه الزهراء(سلام الله علیها) زرین شهر به نمایندگی از مدیران مدارس عضو گروه، در مورد اهمیت کتابخوانی و مطالعه گفت: کتاب وسیله ی انتقال فرهنگ است و به همین دلیل است که کتاب و کتابخوانی مهم است. هیچ لذتی در دنیا بالاتر از علم آموزی نیست و در احادیث اهل بیت (علیهم السلام) آمده است که عالمان بر عابدان برتری دارند؛ زیرا عالم با علمش هم به خود و هم به دیگران سود می رساند اما عبادت عابد تنها به سود خود اوست.
وی در ادامه افزود: بسیاری از مفاسد و گناهان ناشی از عدم آگاهی به مسائل است که اگر فرهنگ کتابخوانی گسترش یابد و افراد به مطالعه روی آورند و آگاهی یابند، به سمت گناه کشیده نخواهند شد. مدیر مدرسه ی علمیه الزهراء(سلام الله علیها) اظهار داشت: اهمیت نوشتن به اندازه ای است که خداوند در قرآن به قلم، قسم یاد کرده و می فرمایند: « نون والقلم و ما یسطرون». بنابراین همان گونه که مطالعه برای طلاب امری ضروری است و طلاب نباید در خواندن کتاب سستی کنند در نوشتن نیز باید کوشش داشته و سستی ننمایند.
در ادامه برنامه بانوان نویسنده مدعو، ضمن معرفی کتب خود و موضوعات آن ها، انگیزه و اهدافشان از نگارش کتاب و توصیه هایی به طلاب برای در پیش گرفتن مسیر نویسندگی بیان داشتند و در انتها به سوالات طلاب پاسخ دادند.
در این نشست حجت الاسلام و المسلمین بهرامی مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: جامعه ما و خصوصا حوزه های علمیه با کمبود پژوهشگر مواجه است. انسان تا زمانی که جوان است باید از وقت خود نهایت استفاده را کرده و ابزار پژوهش را یاد بگیرد. ایشان در ادامه در مورد مطالعه هدفمند نکاتی را خاطر نشان کرد و گفت: هرکس که می خواهد مطالعه هدفمند داشته باشد، اول باید در هر مرحله ای خود را به خدای متعال بسپارد. چرا که کار بدون نام و یاد خدا کاری ابتر است. لذا هیچ وقت از دعای مطالعه نباید غافل شد. دوم اینکه هر مطلبی را که انسان می بیند یادداشت کند. امام صادق علیه السلام در این زمینه می فرمایند: «اکتبوا فانکم لا تحفظون حتی تکتبوا. بنویسید و تا ننویسید حفظ نمی شوید.»( کافی ج 1 ص 52). البته مطالب را نه در هر کاغذی بلکه در فیش های استاندارد و مطالعاتی باید یادداشت کرد. مورد سوم مستند و متقن نوشتن است. در غیر این صورت حرف و سخن ما هیچ جایگاه و ارزش علمی نخواهد داشت. شاهدد این مطلب حدیث «اذا حدثتم بحدیث فاسندوه» است.
بهرامی نکته چهارم را عدم تعجیل و شتاب در نوشتن ذکر کرد و گفت: تعجیل درکار پژوهشی آفت بسیار بزرگی است. و در تحقیق علمی نباید عجله و شتاب کرد. البته عجله غیر از سرعت در انجام کار است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: محقق ابتدا باید درباره موضوع کتاب یا پژوهش خود، پرسش و جو و تحقیق کند بعد اقدام به نوشتن نماید. ایشان استعداد و شناخت نسبت به پژوهش، مطالعه هدفمند ولو روزی 15 دقیقه را از دیگر نکات لازم برشمرد و گفت: علامه طباطبایی می فرمودند: فقط روز عاشورا مطالعه نمی کردم. بهرامی در پایان گفت: در نوشتن باید جسارت داشت و از نوشتن درباره موضوعات جدید و کاربردی نباید ترسید. البته باید در ارائه و عرضه به بیرون وسواس به خرج داد.
در انتهای برنامه با اهداء چندین جلد از تالیفات حجت الاسلام و المسلمین بهرامی به طلاب نویسنده از ایشان تجلیل شد و سپس آقای بهرامی از نمایشگاه آثار طلاب نویسنده مدعو که در حاشیه ی نشست برگزار شد بازدید نمود و با نویسندگان گفتگو کرد.
برنامه با نماز جماعت و صرف ناهار خاتمه یافت.