استاد در ابتدا اشاره کردند که زنان بی شماری در واقعه غدیر شرکت داشتند و با حضرت علی(علیه السلام) بیعت کردند که در اسناد شیعه و سنی بیان شده است.
از جمله زنان سرشناسی که در واقعه غدیر حضور داشته و بیعت نمودند عبارتند از: حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) همسر حضرت علی(علیه السلام) به عنوان اولین زن بیعت کننده می باشند.
اسما بنت عمیس که باردار بوده و در همین سفر وضع حمل نمودند. ام هانی نیز به عنوان راوی غدیر شمرده شده با این که همسر او بارها رسول الله را آزار داده بودند و با همسر خود در یک خط فکری نبودند ، ام سلمه، عایشه و زنان دیگری که نامشان در تاریخ ثبت شده است.
استاد داوودی درباره نحوه بیعت زنان فرمودند: پیامبر امر کردند تا پرده ای نصب شود و تشت آبی قرار دهند و زنان با قرار دادن دستشان در تشت آب با حضرت علی(علیه السلام) بیعت نمودند.
بیعت برای پذیرفتن جانشینی حضرت علی به صورت اعتقادی و عملی بوده است. زنانی که تا آخر عمرشان بر بیعت خویش ماندند و حتی خلفا را نصیحت می کردند و از جان خویش ترسی نداشتند.
استاد در ادامه فرمودند: یکی از وظایف زنان نسبت به غدیر تربیت نسل علوی و ازدیاد نسل شیعه است. همچنین تحریک حس جوانمردی همسران که توسط زنان صورت می گیرد. زنان در صدر اسلام و در واقعه عاشورا مردان خود را برای دفاع از حریم الهی به میدان های جنگ می فرستادند و امروزه نیز زنان می توانند با تحریک حس جوانمردی همسران خود را برای حفظ تشیع به میدان های جنگ هدایت کند مانند: مدافعان حرم که زنان آنها فداکاری بسیاری کرده اند.
استاد در انتها فرمودند: زنان نقش مهمی در خانواده دارند و می توانند همسر و فرزندان خود را طوری هدایت کنند که حامی ارزش های دینی باشند و می توانند با دادن هدیه و بیان واقعه غدیر به زبان ساده آنها را با غدیر و ولایت مداری آشنا کنند.