این طرح که با حمایت «معاونت پژوهش حوزههای علمیه خواهران» و «شورای توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی وزارت ارشاد» در حال انجام است از پروژههای مهم پژوهشی محسوب شده و بی شک آغازگر حرکتی عظیم در حمایت از پژوهشگران توانای حوزه های علمیه خواهران است.
همگی این آثار یک بار ارزیابی را پشت سر گذاشته و نویسندگان در حال ارسال آثار تکمیل شده با رفع نواقص هستند.
صاحبان این آثار هماکنون میتوانند آثار خود را در قالب کتاب یا مقاله- اگر صفحات آثار کمتر از 35 صفحه باشد- به جشنواره علامه حلی یا بانوی کرامت ارائه و مشارکت نمایند.
شایان ذکر است برای مشارکت در جشنواره های مذکور، نیاز به چاپ کتاب نیست و به همین شکل نیز قابل پذیرش میباشد.
در رابطه با افراد شرکت کننده در این طرح باید گفت: این افراد از میان کلیه طلاب مشغول به تحصیل در سطح 2 و سطح 3(کارشناسی و کارشناسی ارشد) حوزه ، فارغ التحصیلان و حتی اعضای کادر مدارس و مراکز آموزش عالی حوزوی هستند که در مراحل مختلف نگارش مقالات مورد حمایت های مادی و معنوی قرار می گیرند و فعالیت های تحقیقاتی خود را زیر نظر یک استاد راهنما و از طریق مدیریت های استانی انجام می دهند.
«مشارکت سیاسی بانوان در قرآن»، «بقا و پاسداشت اماکن تاریخی در آموزه های قرآنی»، «قرآنستیزی در فضای مجازی»، «تأثیر قرآن بر شعر دفاع مقدس» و «کرامت زنان و مدرنیته، تهدید یا فرصت از نگاه قرآن»، «قضاوت زنان در قرآن و عهدین»، « نقش ارتباطات غیر کلامی در قرآن» عناوین برخی از مقالات درنظر گرفته شده برای نگارش از سوی طلاب پژوهشگر است.
امیدواریم پژوهشگران حوزوی، به صورت جدی وارد عرصه های علمی تحقیقاتی کشور شده و توشه ای ثمین از آثار و برکات قرآنی را به جامعه تقدیم کنند.