هسته های پژوهشی

شناسه نوشته : 9193

1392/10/30

تعداد بازدید : 4613

هسته های پژوهشی
هسته ­های پژوهشی با اهداف شناسایی استعدادها، ارتقای منزلت علمی و معنوی پژوهشگران، تولید علم،گسترش نظریه­پردازی و آزاداندیشی، توسعه مباحث تخصصی، پاسخگویی به سؤالات، شبهات و نیازهای علمی برای فارغ التحصیلان پژوهشگر سطح دو و بالاتر درحوزه های علمیه خواهران سراسر کشور تشكيل شده است.
تاکنون 235 هسته پژوهشی تصویب،208 مورد افتتاح  و 35 مورد آماده افتتاح می باشد.
اعضای هسته ها درقالب سه طرح توان افزایی، مهارت افزایی وحمایت از هسته ها فعالیت می کنند، که تاکنون 145موضوع واگذار شده؛ 130 طرح دریافت شده؛82 طرح نامه اصلاح ومصوب شده كه از بین آنها 69 اثر دریافت و ارزیابی شدهاست، 57 اثر جهت اصلاح محتوایی و 12 اثر جهت اصلاح ساختاری ارسال گردید. تا تاريخ 16/9/92، 15 اثر در قالب 7 مقاله و 8 كتاب بعد از اصلاح ساختاري و محتوايي در اين اداره بررسي و پذيرفته شده و آماده ارسال به شوراي نشر جهت اخذ مجوز چاپ مي­باشند.
 
مشاهده آثار بر استان:
 
با توجه به ایجاد امکان موضوع بندی محتوای پایگاه پویش بر اساس استان مربوطه ، آثارهسته های پژوهشی به تفکیک استان نیز قابل پیگیری و مشاهده می باشد.
بر همین اساس بازدیدکنندگان محترمی که در نظر دارند تا آثار هسته های پژوهشی  را به صورت استانی پیگیری نمایند به به ترتیب ذیل عمل نمایند.
1- در بالای همین صفحه روی گزینه هسته های علمی پژوهشی کلیک نمایید.تا لیست استان ها در ذیل آن مشاهده شود.
2- به منظور بررسی عملکرد هریک از استانها، روی استان مورد نظر کلیک فرمایید
3- جهت بازگشت به لیست استان ها مجدد روی گزینه هسته های علمی پژوهشی  کلیک نمایند.
 
لازم به ذکر است بخش قابل توجهی از محتوای بارگزاری شده در پایگاه پویش _خصوصا اخبار پژوهشی_ بر اساس استان موضوع بندی شده است جهت دسترسی به موضوع بندی های  پایگاه پویش از نوار ابزار موضوعات که بالای تمام صفحات وجود دارد استفاده فرمایید. نوار ابزاری که در قسمت فوقانی صفحات معرفی گردید به عنوان نوار ابزار موضوعات شناخته میشود.
 
موضوع بندی پایگاه پویش :
از جمله اهدف پایگاه پویش انعکاس فعالیتها و معرفی دستاوردهای  پژوهشی حوزه های علمیه خواهران در فضای وب است.  در حال حاضر اطلاعات و محتوای این پایگاه در بخش های ذیل ارائه شده است:
1- اطلاع رسانی؛
2- آموزش پژوهش؛
3- ابزار پژوهش؛
4- بانک های اطلاعاتی؛
5- تشکل ها (هسته ها، کانون ها و انجمن ها)؛
6- شورای علمی پژوهشی؛
7- راهنمای پایگاه.
معرفی هریک از گزینه های فوق در بخش راهنمای پایگاه درج گردیده است.
با توجه به حجم قابل توجه  محتوای بارگزاری شده در این  پایگاه  که  بیش از 19000 مورد است،  لازمه دسترسی به انبوه اطلاعات مندرج،  استفاده از موضوع بندی و درج برچسب های کاربردی است.
جهت مشاهده  موضوعات پایگاه به اینجا  مراجعه فرمایید.