کرمانشاه|نرجسیه|سنقر

بازدید طلاب جدید الورود از کتابخانه مدرسه علمیه نرجسیه سنقر

شناسه خبر : 163834

1404/09/01

تعداد بازدید : 5

بازدید طلاب جدید الورود از کتابخانه مدرسه علمیه نرجسیه سنقر
به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب، طلاب پایه اول مدرسه علمیه نرجسیه سنقر، با هدایت و راهنمایی ارزشمند حیدریان کتابدار محترم، از کتابخانه مدرسه بازدید کردند تا با ساختار، چیدمان منابع و نحوه بازیابی دانش موجود در گنجینه کتابخانه آشنا شوند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای مدرسه علمیه نرجسیه سنقر، خانم حیدریان، کتابدار مدرسه، در حاشیه بازدید طلاب پایه اول از کتابخانه به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، اظهار داشت: این برنامه با هدف آشنایی طلاب تازه‌وارد با منابع پژوهشی و تقویت فرهنگ مطالعه در میان آنان برگزار شد.
 
 وی با اشاره به اهمیت مطالعه برای طلاب افزود: مطالعه و تحقیق، زیربنای رشد علمی و معرفتی طلبه است و کتابخانه می‌تواند نقش مؤثری در جهت‌دهی به مسیر علمی آنان ایفا کند.
 
 کتابدار مدرسه بیان کرد: در این بازدید، بخش‌های مختلف کتابخانه از جمله قفسه‌های موضوعی و نحوه استفاده از منابع مطالعاتی به طلاب معرفی شد  و توضیحاتی درباره عضویت و خدمات کتابخانه ارائه گردید.
 
 وی تصریح کرد: آشنایی طلاب پایه اول با کتابخانه، زمینه‌ساز انس بیشتر آنان با مطالعه و پژوهش و گامی در جهت ارتقای سطح علمی و پژوهشی   طلاب به شمار می‌آید.
 
 حیدریان خاطرنشان کرد: برنامه‌های فرهنگی و آموزشی کتابخانه در طول سال تحصیلی ادامه خواهد داشت تا طلاب بتوانند از ظرفیت‌های علمی و   پژوهشی آن بهره‌مند شوند.
 
 وی در پایان یادآور شد: ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی از رسالت‌های اصلی مراکز علمی و حوزوی است و توجه به این امر، رشد فکری و معنوی جامعه طلاب   را به دنبال دارد.