نشست علمی

نشست علمی/معرفی جهانی حضرت زهرا (س) و ضرورت آن/فاطمیه ملاثانی

شناسه خبر : 156766

1403/10/06

تعداد بازدید : 33

معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه ملاثانی به مناسبت هفته پژوهش و میلاد حضرت زهرا(س) از برگزاری نشست علمی مورخ ۶دی ۱۴۰۳با موضوع معرفی جهانی حضرت زهرا (س) و ضرورت آن توسط استاد حوزه سرکار خانم زریاب موسوی برای کادر و اساتید در سال حرم مطهر علی بن مهزیار اهواز خبر داد.

معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه ملاثانی به مناسبت هفته پژوهش و میلاد حضرت زهرا(س) از برگزاری نشست علمی مورخ ۶دی ۱۴۰۳با موضوع معرفی جهانی حضرت زهرا (س) و ضرورت آن توسط استاد حوزه سرکار خانم زریاب موسوی  برای کادر و اساتید در سال حرم مطهر علی بن مهزیار اهواز خبر داد.

در ابتدای نشست خانم زریاب فرمودند: با توجه به شرایط کنونی ما باید حضرت فاطمه زهرا (س) را به عنوان برترین و کامل ترین الگو به تمام جهان معرفی کرد.

ایشان اظهار داشتند: حضرت زهرا(س) در اوج مشکلات مادی نگاهش به اطرافیان خود بود و همواره برای اطرافیان خود دعا می نمود در حالی که برای خود چیزی طلب نمی کردند

در پایان نیز ایشان بيان داشتند: اساتید به عنوان قشر تأثیر گذار ضرورت دارد که فاطمه زهرا(س)  را  که ادامه‌دهنده راه نبوت هستند، باید آن حضرت را به طلاب و سایر اقشار معرفی کرد.