میزگرد پژوهشی با عنوان: «راههای تعامل اساتید با طلاب در فضای مجازی» در مدرسه علمیه ریحانه النبی سلام الله علیها برگزار شد.
در این میزگرد که با حضور حجت الاسلام و المسلمین رمضانی و سایر اساتید مدرسه به صورت حضوری و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار گردید ابتدا حجت الاسلام رمضانی به بیان نکاتی در خصوص راههای تعامل اساتید با طلاب در فضای مجازی پرداخت و افزود: کلاس باید با احادیث و نکات اخلاقی آغاز شود تا هم باعث برکت کلاس شود و هم زمینه برای همفکری بین طلاب فراهم گردد؛ درنتیجه تعامل با استاد آغاز می شود.
پس از سخنان ایشان، سایر اساتید نیز نکات مهمی به عنوان برخی راههای تعامل اساتید با طلاب برشمردند که عبارت بود از:
1. اساتید باید تعامل فعال با طلاب داشته باشند. مثلا به طلبه آرامش دهند و ازاوبخواهند که بدون استرس درس جواب دهند یا پیشنهادات و انتقادات خود را بیان کند،در صورت امکان گاهی مطالبی را در شخصی طلبه بفرستند.
2.با کلام های محبت آمیز با طلاب صحبت کنند و مانند مادری مهربان با ایشان رفتار کنند.
3. اگر شرایط نهی از منکر پیش آمد به صورت علمی طلبه را قانع کنند و از مهارت های بیان لطیف استفاده کنند.
4. اطلاعات خود را هم در کلاس و هم در هنگام پاسخ به سوالات و شبهات، صادقانه در اختیار طلاب بگذارند.
5. تجربیات و اتفاقات مختلف زندگی خود که مرتبط با تربیت طلاب است، دراختیار ایشان بگذارند
6.درمورد وضعیت تحصیلی ایشان صحبت کنند و یک دورهمی ده دقیقه ای برگزار نمایند.
7.برای حرف شنوی بیشتر ابتدا آرامش روحی را به ایشان القاء کنند.
و در نهایت، گوش دادن فعال به سخنان طلاب و راهنمایی علمی و حساب شده ایشان.توسط اساتید از جمله راههای تعامل با طلاب می باشد که می تواند تاثیر گذاری فوق العاده ای در ایجاد ارتباط بهتر طلبه با استاد و در نتیجه تشویق و ترغیب ایشان به تربیت اخلاقی، سلوک عملی و ارتقاء سطح دانشی و مهارتی ایشان را به دنبال داشته باشد.