خانم خانی به خلاصه ای از پایان نامه خود اشاره کردند که این تحقبق قسمتی از یک کلان پروژه می باشد که در این کلان پروژه هرکدام بررسی 460 آیه از آیات سور مکی را برعهده دارند. الگوی این کار کتاب تربیت اعتقادی آقای فرج الله میر عرب و کتاب همگام با وحی آقای عبد الکریم بهجت پور می باشد .
درادامه افزود : تربیت اعتقادی براساس ترتیب نزول در سور مکی موضوعی بدیع و نو می باشد؛ زیرا در قسمت تربیت اعتقادی کارشده است و ترتیب نزول نیز به تنهایی مورد بررسی قرار گرفته است، اما به این صورت تلفیقی کار نشده است . در این تحقیق تربیت اعتقادی را طبق ترتیب نزول مورد بررسی قرار داده که خود تفسیر تنزیلی تربیت تدریجی را به همراه دارد .
محقق در شرح فصل های پایان نامه خود بیان کرد :در این تحقیق پس از بیان فصل کلیات و مفهوم شاسی در فصل دوم از مبانی ،اصول و اهداف تربیت اعتقادی در سه سوره مذکور یاد شده و آیات مربوطه در ذیل عنوان ها جایگزین شده است و در فصل سوم روش های تربیت اعتقادی که به دو صورت عام و خاص است در سور مکی مذکور بیان می شود و در اخر نیز آثار تربیت اعتقادی در این سه سوره ذکر می شود .
خانم خانی نتیجه به دست آمده را اینگونه بیان کرد : بحث اصلی در این سورتقویت روحیهی توحید باوری می باشد که در سوره طه با ایمان آوردن ساحران توحید باوری مخاطب به اوج می رسد و در سوره واقعه با بیان وقایع قیامت قدرت الهی به نمایش گذاشته می شود و در سوره شعرا با بیان سرگذشت اقوام گذشته و نحوه برخورد ایشان با انبیای الهی و قدرت نمایی خداوند در عذاب ایشان روحیه توحید باوری ایشان تقویت می شود.
د ر پایان حاصل تربیت اعتقادی، شخصی موحد می باشد که با ایمان خویش در دنیا وآخرت سعاتمند است .